fredag 29 augusti 2014

NY STRAND

Just nu är det varmt! 30 plus och fuktigt. Härligt. Men det är bara två ställen som funkar att vara på utan att smälta sönder. Inomhus i aircondition eller på stranden. På kontoret är det svalt och skönt, men eftersom Malcolm har haft sommarlov (sista dan idag!) så försöker vi jobba fram till lunch och sen hitta på något på eftermiddagen. I onsdags testade vi en ny strand. Cala Falco, som ligger mellan Magaluf och Sol de Mallorca. En liten strand i en djup vik. Fantastiskt mysigt och fint! Där fanns tom en schyst beach bar / restaurang och en hel del skugga från pinjeträden. Här är tydligen aldrig jätte mycket folk, vilket kan vara skönt i högsäsong då det verkligen är trångt på vissa stränder. Vi snackar packade sillar! Men hit kan vi absolut tänka oss att åka igen!

Right now it's hot! 30 plus and very humid. I love it. But, there are only two places that are bearable without melting. Indoors in air conditioning or at the beach. At the office we keep it nice and cool, so we have been able to work. But as Malcolm has been on summerbreak (last day today!) we've tried to work until lunchtime and then had the afternoon of. On wednesday, we tested a new beach, Cala Falco. It's located between Magaluf and Sol de Mallorca. A small beach in a deep bay. Very beautiful! There was even a cool beach bar/restaurant and a lot of shade from the surrounding pine trees. This beach is apparently never really crowded, which can be nice to know in high season, when it is really crowded on some beaches. We are definitely going back to this one!









7 kommentarer

  1. Ser helt underbart ut! Var det den stranden jag "tipsade" om, eller har ni den kvar?😊

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ser inte vem det är som skrivit.. Om det är du Linda, så gissar jag att du pratar om Cala Sa Nau? I så fall är det inte den :) Den har vi kvar, pratade om den idag faktiskt, så det blir nog snart!

      Kram (till vem det må vara :)

      Radera
  2. Ser underbart ut! Mysig strand och sköna bad! Värt att testa vid tillfälle! Regn hemma i Skåne ikväll. Kram Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut värt att testa! Anna! Hmmm, regnigt i skåne.. sommaren är över med andra ord? Trist.. Hoppas det kommer lite till! :))

      Kram

      Radera
  3. Den första kommentaren var jag, Kari😊

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaha.. :) Vilken var det du tipsade om, har glömt.. :)) kram

      Radera
  4. Den ska vi prova nästa helg! Är nu i Helsingborg och solen har lyst idag. Men längtar hem till Mallorca. Nyttigt att komma till Sverige och inse att steget till att flytta utomlands är så rätt. För oss i alla fall. Hör av mig när vi är tillbaka. kram

    SvaraRadera

© LIVING MALLORCA
Maira Gall