tisdag 12 februari 2013

ÄNTLIGEN!

Nu har vi varit på Mallorca i nästan en vecka. Super härligt! Men det känns fortfarande som att vi bara är på semester. Resan gick jättebra, den började i ottan (varför gör alla resor alltid det?) i ett snöigt Hemmestorp. Malcolm somnade sent kvällen innan, men studsade upp när vi väckte honom. "En sån här vacker och fin dag och så ska vi flytta!" sa han när vi var på Kastrup :) Sen dess har han varit på ett strålande humör, han pussas och kramas och är allmänt nöjd. När vi landat åkte solbrillorna på direkt och vi åkte till lägenheten som vi ska låna ett tag. Vi fick upp alla (tio) väskor och åkte genast till den stora möbelaffären :) och till mataffären för att fylla på det som saknades. Sen gick det några dagar till att städa, fixa, packa upp och reda ut hur tvättmaskin och diskmaskin funkar. Lägenheten hade inte varit uppvärmd sen i början på december och överallt är det klinker (utan golvvärme). Detta tillsammans med lite blåsigt väder gjorde att vi frös helt galet de första dagarna.. Det är ju faktiskt vinter här också och vädret varierar väldigt. Det kan regna och tom hagla på förmiddagen för att sen spricka upp och bli jätte skönt på eftermiddagen. Men så är det väl att bo på en ö. Som vi gör. Faktiskt.

Håll till godo med lite halvtaskiga mobilbilder. Dessutom tog det här inlägget en halv dag att göra. Verkligen. Vi har inget wifi i lägenheten ännu.. Vi jobbar på det!

We have been on Mallorca for almost a week now. Still feels like we are on holiday.. Malcolm is very fine with everything, he is really happy and cuddly all the time. "A beautiful day like this, and we are moving and all!" he said in Kastrup : ) We are settled in our temporary apartment after a trip to the big furniture store :) and several stops at the surrounding grocery stores. We also have the heat up and running. It was veeery cold in the apartment the first couple of days. After all it's winter here as well, meaning approx. 10 degrees and windy every now and then. But when the sun is out, it gets really nice and warm. 

I'm afraid all i have is some lousy pics from my phone. And i just wanna tell you that this post took me half a day to make. Literally. We don't have wifi in the apartment yet.. We are working on it! 




   

6 kommentarer

  1. Va kul med lite bilder. Skönt att resan ner gick bra och att ni verkar har landat bra i Mallorca. Ser fram emot fler rapporter :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, allt är toppen men fy va handikappad man känner sig utan wifi! I-landsproblem!! :))

      Radera
  2. Kul att få uppdatering! Väntar med spänning tills nästa! När flyttar ni till ert nya boende? Är det inskolning för Malcolm eller är det bara rakt in? Stora kramar från cilia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Cilia, det kommer en uppdatering angående vår lägenhet :) Vi var och hälsade på Malcolms skola igår, kommer ett inlägg om det också. Det gick jätte bra och verkar super! Tror inte att det är någon speciell inskolning, vi anpassar det efter Malcolm. Men jag tror inte att det blir några problem. Han lääängtar :)) Hoppas allt är bra med er och att det får vara det ett tag :)) Kramar Fia.

      Radera
  3. Svar
    1. skypar till jojo när du kommit dit!! Nu funkar det ok.. kram så länge!

      Radera

© LIVING MALLORCA
Maira Gall